Bærum digital logo hvit Bærum digital logo svart

Landingside

Hva er en landingside?

En landingsside er en nettside som er spesielt utviklet for å konvertere besøkende til potensielle kunder. Denne typen nettside er ofte brukt i markedsføring og annonsering, og er designet for å få besøkende til å utføre en bestemt handling, for eksempel å registrere seg for en e-postliste, kjøpe et produkt eller laste ned en app.


Landingssiden skiller seg fra en vanlig nettside ved at den er spesifikt utviklet for å oppfylle et bestemt mål. Den er ofte en del av en større markedsføringskampanje og kan være tilpasset for å matche annonsene som besøkende har klikket på for å komme til siden.


Landingssider er også vanligvis designet for å ha få eller ingen avledninger som kan distrahere besøkende fra å utføre den ønskede handlingen. Dette kan inkludere å fjerne navigasjonsmenyer og andre elementer som kan få besøkende til å klikke seg bort fra siden.


En god landingsside bør også ha et klart og engasjerende budskap, med fokus på hva besøkende vil oppnå ved å utføre den ønskede handlingen. Den bør ha en klar call-to-action (CTA), som oppfordrer besøkende til å utføre handlingen som er ønsket, for eksempel å klikke på en knapp for å registrere seg for en e-postliste.


En landingsside kan også bruke elementer som bilder, videoer og kundeanmeldelser for å gjøre siden mer tiltalende og øke konverteringsraten. Testing og optimalisering av landingssiden kan også bidra til å forbedre konverteringsraten, ved å gjøre små endringer for å se hva som fungerer best.


I sum, en landingsside er en viktig del av enhver markedsføringskampanje og kan være en kritisk faktor i å konvertere besøkende til potensielle kunder. Ved å skape en klar og engasjerende landingsside som er tilpasset for å møte de spesifikke behovene til kampanjen, kan bedrifter øke sjansene for å oppnå suksess i deres markedsføring.

Ønsker du å lære mer om landingsider?Les mer

Hvorfor velge Bærum Digital?

Bærum Digital er den perfekte leverandøren for landingsider av flere grunner.


For det første, har Bærum Digital et erfarent og dyktig team av designere og utviklere som spesialiserer seg på å lage engasjerende og konverteringsoptimerte landingsider. Vi er dedikert til å skape en landingsside som er skreddersydd til din bedrifts behov og målsettinger.


For det andre, har Bærum Digital en dyp forståelse av hva som fungerer når det gjelder konverteringsoptimalisering og markedsføring. Våres design og utviklingsteam jobber tett sammen med markedsføringsteamet for å sikre at landingssidene er optimalisert for å tiltrekke seg besøkende og konvertere dem til kunder.


For det tredje, er Bærum Digital fokusert på å bruke den nyeste teknologien og verktøyene for å lage landingsider som er responsive, brukervennlige og raske. Vi sørger for at landingssidene fungerer optimalt på alle enheter og at lastetiden er minimal. Dette bidrar til en god brukeropplevelse og øker sjansen for konvertering.


Til slutt, tilbyr Bærum Digital en omfattende analyse og optimaliseringsprosess som sikrer at landingssidene deres fungerer optimalt og konverterer så mange besøkende som mulig. Vi bruker avanserte analyseverktøy for å spore besøkendes oppførsel og identifisere mulige forbedringer.


Kort sagt, Bærum Digital er den perfekte leverandøren for landingsider på grunn av våres dyktige team, fokus på konverteringsoptimalisering og bruk av avanserte teknologier og verktøy. Vi vil hjelpe deg å lage en landingsside som vil tiltrekke seg besøkende og konvertere dem til potensielle kunder.

Hva koster en landingside?

En landingside fra Bærum Digital koster fra 15.000kr og inkluderer:

  • Landingside bygget på wordpress eller egen kode
  • Moderne design
  • Rask levering
  • Enkel søkemotoroptimalisering
  • Kontakskjema
Bestill her