Bærum digital logo hvit Bærum digital logo svart

Nettbutikk

Hva er en god nettbutikk?

En nettbutikk er en digital plattform hvor du kan kjøpe og selge varer og tjenester over internett. Med en nettbutikk kan du nå ut til kunder over hele verden og tilby dine produkter og tjenester på en enkel og brukervennlig måte.


En nettbutikk har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å administrere og selge produkter. Her kan du enkelt legge til og fjerne varer, beskrive produktene og angi priser og tilgjengelighet. Du kan også tilby ulike betalings- og fraktalternativer, slik at kundene kan velge hva som passer best for dem.


En av de største fordelene med en nettbutikk er at den er åpen 24/7, slik at kundene dine kan handle når det passer dem best. I tillegg kan du enkelt samle inn data om kundene dine, som kan brukes til å tilpasse markedsføringen og forbedre kundeopplevelsen.


En annen viktig funksjon i en nettbutikk er sikkerheten. Kundene dine vil føle seg trygge når de handler i din nettbutikk hvis du har tatt nødvendige tiltak for å beskytte personvernet og betalingsinformasjonen deres. Dette vil gi deg et godt omdømme og gjøre det mer sannsynlig at kundene dine kommer tilbake for mer.


Alt i alt er en nettbutikk en enkel og effektiv måte å utvide virksomheten din på og nå ut til et større publikum. Med riktig planlegging og implementering kan en nettbutikk være et svært lønnsomt tillegg til virksomheten din.

Hva koster det å lage en god nettside?Les mer

Hvorfor velge Bærum Digital?

Vi i Bærum Digital er eksperter på å utvikle og optimalisere nettbutikker som konverterer besøkende til kunder. Som en ledende leverandør av nettbutikkløsninger og e-handelstjenester, vet vi nøyaktig hva som skal til for å bygge en nettbutikk som fungerer på alle områder.


Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å etablere sin tilstedeværelse på nett, og vi bruker vår ekspertise innen nettbutikker og e-handel for å tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov. Vi har fokus på å skape brukervennlige nettbutikker som tilbyr en sømløs handleopplevelse for kundene dine.


Vi forstår viktigheten av søkemotoroptimalisering for nettbutikker, og vi inkluderer alltid grundig SEO-analyse og implementering i våre tjenester. Vi sørger for at nettbutikken din er optimalisert for søkemotorer, slik at du kan få mer organisk trafikk og øke sjansene for konvertering.


Vi forstår at nettbutikk er ikke bare en nettside med noen produkter, det er et viktig verktøy for å drive virksomheten og selge produkter online. Derfor har vi satt sammen en omfattende tjenestepakke som inkluderer alt fra design og utvikling til markedsføring, betalingsløsninger og logistikk.


Som en helhetlig løsning, tilbyr vi også en rekke andre tjenester som betalingsløsninger og markedsføring. Dette betyr at du kan fokusere på å drive virksomheten din, mens vi tar oss av alt det tekniske rundt nettbutikken.


Velg oss som din leverandør av nettbutikk, og du vil få en pålitelig partner som er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål på nettet. Vi er stolte av å tilby våre kunder skreddersydde løsninger som gir resultater, og vi ser frem til å hjelpe deg med å øke suksessen din på nett.

Hva koster en nettbutikk?

En nettbutikk fra Bærum Digital koster fra 35.000kr og inkluderer:

  • Nettbutikk bygget på wordpress med woocommerce
  • Brukervennlig
  • Vipps, klarna og kortbetaling
  • Moderne design
  • Rask levering
  • Søkemotoroptimalisering
  • Kontakskjema
Bestill her