Bærum digital logo hvit Bærum digital logo svart

Våre tjenester

Nettsider

Førsteinntrykket er avgjørende, og nettsiden din er ofte kundens første møte med bedriften din. Velg oss for å skape et nettsted som gir gode resultater. Vi vil jobbe tett med deg for å skape et design som er profesjonell, brukervennlig og som gir et godt førsteinntrykk. Med vår erfaring og kompetanse, kan vi garantere at nettsiden din vil være et verktøy for å nå dine mål. Velg oss for et førsteinntrykk som imponerer!

Nettbutikk

Bdigital hjelper deg med å bygge nettbutikk og ta din e-handel til neste nivå. Med bred erfaring og kompetanse innen e-handel og nettbutikkutvikling, kan Bdigital tilby deg en løsning som passer perfekt til dine unike behov og mål. Med integrasjoner med populære betalingsløsninger og leverandørsystemer, og et dedikert team av utviklere og designere som jobber sammen med deg for en vellykket lansering. Velg Bdigital for å få din nettbutikk i gang i dag!

Markedsføring

Oppdag hvordan vår samarbeidspartner Bedriftsvekst kan hjelpe deg med å øke bevisstheten om bedriften din, øke interessen og etterspørselen etter det du tilbyr og bygge et positivt omdømme. Få hjelp med å utvikle en strategi som passer perfekt for din bedrift og nå ut til potensielle kunder gjennom forskjellige kanaler. Prøv i dag og se resultatene selv!

Sosiale Medier

Bli sett av tusenvis av potensielle kunder på sosiale medier! Vi gir deg en unik mulighet til å forsterke merkevaren din og øke salget ditt gjennom effektiv markedsføring på sosiale medier. Våre eksperter vil jobbe tett med deg for å skape en strategi som passer perfekt til ditt selskaps mål og budsjett.

Hostingtjenester

Vær en del av Bdigital-familien og la oss hjelpe deg med å ta din bedrift til neste nivå med våre fleksible hostingpakker, perfekte for små eller mellomstore bedrifter. La oss ta hånd om webhostingen, slik at du kan fokusere på den daglige driften!

Hjelp & Support

La oss ta hånd om det tunge arbeidet, slik at du kan fokusere på å drive din bedrift til nye høyder. Vi tilbyr tjenester som gjør at du kan slappe av og vite at alt det tekniske er i trygge hender. La oss hjelpe deg å ta din bedrift til neste nivå!

Prisliste

Landingside

Fra 15.000 kr /Eks mva

Bygget på wordpress eller egen kode

Moderne design

Rask levering

Les mer

Nettside

Fra 25.000 kr /Eks mva

Bygget på wordpress eller egen kode

Moderne design

Rask levering

Les mer

Nettbutikk

Fra 35.000 kr /Eks mva

Moderne nettbutikk

Vipps, klarna, kortbetaling

Rask levering

Les mer

Hostingavtale

Fra 250kr /mnd eks mva

1 - 5 nettsider støttet

100 - 200 GB SSD-Lagring

Ubegrenset antall e-postkontoer

Les mer

Serviceavtaler

Vi tilbyr admintjenester for alle våre produkter. Dette innebærer at vi tar oss av alt det tekniske på ditt nettsted slik at du kan fokusere på selve driften av din bedrift.

Standard

Kr 249 /mnd eks mva

Månedlige oppdateringer

Månedlig sikkerhetskopi

15% på webredigering

Les mer

Avansert

Kr 349 /mnd eks mva

Månedlige oppdateringer

Ukentlig sikkerhetskopi

Prioritert responstid

20% på webredigering

Les mer

Proff

Kr 449 /mnd eks mva

Ukentlig oppdateringer

Ukentlig sikkerhetskopi

Prioritert responstid/p>

25% på webredigering

1 time/mnd gratis webredigering

Les mer

Hostingavtale

Fra 250kr /mnd eks mva

1 - 5 nettsider støttet

100 - 200 GB SSD-Lagring

Ubegrenset antall e-postkontoer

Daglig sikkerhetskopiering

Pålitelig webhosting

SSL-sertifikat

Rask lasting og ubegrenset trafikk

Les mer